Online Strategie

Een online strategie behelst je gehele online ‘presence’. Je zichtbaarheid, je bereik, je uitstraling. Online zichtbaarheid creëren kan op zoveel verschillende manieren dat het moeilijk is te kiezen welke het beste in te zetten zijn voor jouw bedrijf. Wij bekijken de karakteristieken en doelstellingen van jouw bedrijf en helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast adviseren we je over de online beleving van jouw merk.

Online Strategie :: JB Promotions

Verkeer Naar Je Website

Uit de vele mogelijkheden om jouw website op de kaart zetten, wil je de meest passende kanalen (Social Media, Display Advertising (RTB), Blogs, etc.) vinden voor jouw bedrijf. De meest effectieve oplossing is vaak een combinatie van kanalen. Wij gaan met jou op zoek naar de ideale combinatie en werken hier een passende strategie voor uit.

Customer Journey

Maar een online strategie is meer dan verkeer naar je website brengen. Het is ook de bedoeling dat potentiële klanten, of leads, op jouw website doen wat jij wilt dat ze doen. En dat de boodschap die je met advertenties, of via de Social Media kanalen brengt, ook overeen stemt met de boodschap op je website en de actie(s) die je daar verwacht. Wij adviseren over de gehele Customer Journey en bekijken waar nodig ook de mogelijke inhoudelijke en/of technische wijzigingen die nodig zijn om de conversie op je website te verhogen.