Over JB Promotions

JB Promotions helpt om jouw online doelstellingen te bereiken. Jij wilt meer bezoekers op je website. Jij wilt je merk online beter profileren. Jij wilt bepaalde acties onder de aandacht brengen of je nieuwe product groots lanceren. Wij weten hoe!

Lajla Brinkhoff & Anne Jellema

JB Promotions staat voor Jellema/Brinkhoff Promotions, naar de founders: Anne Jellema en Lajla Brinkhoff. Sinds 2011 werken wij al samen voor verschillende opdrachtgevers in verschillende online functies. In juli 2016 zijn we als zelfstandig bedrijf begonnen.

We helpen grote en kleine ondernemers met hun online vraagstukken: meer traffic naar de website; meer conversies op de website; aanwezigheid in Google en op social media; een nieuwe website. Dat doen we met veel liefde en passie voor ons vak en vooral met grote integriteit en transparantie. We werken op basis van een uurtarief en we houden geen percentages in op het mediabudget van onze klanten. Ons motto is ‘Introvert en Transparant’; we doen wat we beloven en we delen wat we doen.

Anne Jellema

Anne Jellema :: JB Promotions

“Ik begon in 2007 als webdesigner en ging me daarna al snel bezighouden met functioneel ontwerp, SEO en online presence bij Webdesignbureau Insyde in Delft, waar ik nog steeds nauwe verbanden mee heb. Daarna werd ik Manager Online bij Memory Productions, waar ik verantwoordelijk was voor de gehele online aanwezigheid en winstgevendheid van alle producten (recruitment-tools), zoals Jobnet en Carrierebeurs.nl. Daarna werkte ik als online strateeg voor online mediabureau cStrong, waar ik me vooral bezig hield met online advertising op social media, Google Adwords en Display advertising. Online consultancy bleef altijd een onderdeel van mijn takenpakket. Ik bouw regelmatig websites op maat in WordPress, zoals voor de Excel validatietool PerfectXL en ik houd me bezig met de online promotie van culturele projecten zoals voor Mystiek Productions. Ik vind het inrichten van campagnes op specifieke (culturele) niches een heerlijke uitdaging en mede vanwege die interesse doe ik ook een aantal lokale projecten in de Verenigde Arabische Emiraten.”

Lajla Brinkhoff

Lajla Brinkhoff :: JB Promotions
“Sinds 2011 hou ik me bezig met online marketing, hier ben ik ingerold door big dataverwerking als bijbaan naast mijn hbo studie. Door steeds meer stukjes van online marketing en strategie erbij te pakken, simpelweg omdat ik het superleuk en interessant vind, heb ik mezelf een brede kennis op het gebied van online kunnen toe eigenen. Sinds 2015 werk ik als online strateeg: ik adviseer bedrijven welke onlinestrategie het beste aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen en voer deze (samen met de klant) uit. Door te werken met grote commerciële bedrijven maar juist ook met veel MKB’ers en startups heb ik verschillende manieren van een online aanpak mogen testen en uitwerken.”

Peter Duivenvoorde

Peter Duivenvoorde :: JB Promotions

“Ik ben sinds 2012 actief als vertaler (Nederlands/Engels/Japans) en copywriter. Via social media heb ik een talent voor het schrijven van toegankelijke en scherpe teksten ontwikkeld. Op deze manier werd ik via Facebook “ontdekt” door Anne, met wie ik sindsdien aan diverse projecten heb gewerkt. Als freelancer hou ik me bezig met vertaalopdrachten en het creëren van allerlei soorten geschreven content. Mijn opdrachtgevers variëren van branche-nieuwssites tot internationaal georiënteerde webshops. Ik hou van projectmatig werken en van creatieve uitdagingen, waarbij direct contact met de opdrachtgever een spil vormt. Ik heb een kritische blik en dan met name naar mijn eigen werk. Ik ben een perfectionist en ben altijd erop uit om mijn teksten duidelijker, scherper en in het algemeen beter te maken.”

Joeri van Veen

Joeri van Veen :: JB Promotions

Joeri studeerde Media Technology aan de Hogeschool Utrecht. Hij is gedreven, analytisch en heeft een goed oog voor detail. Hij heeft grote passie en kunde in programmering en fotografie. Sinds 2016 werkt hij met JB Promotions samen aan het verenigen van technologie, design en zakelijke behoeften.