TOPdesk

TOPdesk is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in servicemanagement. Met de software van TOPdesk beheren bedrijven en organisaties eenvoudig de communicatie met klanten en workflows en houden zij zicht op configuraties en assets. Na twintig jaar heeft TOPdesk kantoren in ruim 15 landen en zij staan bekend als zeer goede werkgever. We ontwikkelden samen met TOPdesk een online strategie om vacatures op een vernieuwende manier onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep.

Project TOPdesk

Veel werkgevers in Nederland lopen aan tegen de nieuwe uitdagingen in het recruitment traject. Er was een tijd waarin een advertentie in de krant, of op Monsterboard nog wonderen deed, maar tegenwoordig is er veel meer versnippering. Waar bereik je die creatieve, hoogopgeleide starters? En waarom zouden ze voor jou kiezen?

Online Strategie

In samenwerking met de recruitment afdeling van TOPdesk ontwikkelden we een lange termijn online strategie, met een uitgebreid prospecting traject, gevolgd door een intensief retargeting traject, opgedeeld in verschillende fases en met gebruik van diverse kanalen. In iedere fase houden we er rekening mee dat de boodschap aantrekkelijk is voor de doelgroep, afhankelijk van het aantal keer dat hij inmiddels met TOPdesk in aanraking is geweest. Dit kunnen we door nauwkeurige metingen en slim gebruik van cookies.

Resultaten

De campagne slaat aan! Er zijn inmiddels door dit alternatieve traject al diverse succesvolle kandidaten aangenomen en TOPdesk hoort ook steeds vaker positieve geluiden over hun online aanwezigheid.