Social Media

Social Media kanalen zijn erg belangrijk om je klanten betrokken te houden bij je bedrijf. Het is van belang om je bedrijfsprofiel up-to-date te houden op de verschillende Social Media kanalen en om regelmatig iets van je te laten horen door middel van posts (ook wel: organisch onderhoud). Dit kan veel tijd en energie kosten én je moet ook nog eens origineel blijven om je klanten/doelgroep geïnteresseerd te houden.

Social Media Advertising :: JB Promotions

Welke Social Media Kanalen Passen bij jouw Bedrijf en Budget?

Tegenwoordig heb je ontelbaar veel Social Media kanalen. Maar welke passen het beste bij jou bedrijf? En waar is jouw doelgroep het best te bereiken? Door de doelstellingen van jouw bedrijf naast het aanbod aan Social media te leggen, komen wij tot een ideale combinatie van kanalen. We werken een online strategie uit en testen dit vervolgens in de praktijk. We monitoren, meten en rapporteren de verschillende campagnes en sturen bij op basis van de learnings. Op deze manier helpen we onze klanten om het organisch en betaalde onderhoud van hun Social Media kanalen overzichtelijk en efficient te houden.

Contentkalender

Wij helpen je het organisch onderhoud van je Social Media kanalen overzichtelijk, creatief en minder tijdrovend te maken, o.a. door het maken van een zogenaamde contentkalender. Deze contentkalender maak je enkele weken vooruit om steeds een goed overzicht te hebben van de evenementen en activiteiten die met je doelgroep gedeeld moeten of kunnen worden.

Meer Weten over Social Media Marketing?

Wil jij meer doen met Social Media, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen een Social Media strategie voor je maken, die je zelf kunt uitvoeren, maar we kunnen je ook de uitvoering uit handen nemen. Daarnaast geven we regelmatig workshops op maat om marketingafdelingen of -medewerkers zelf op weg te helpen met hun Social Media strategie. We vertellen je graag vrijblijvend over de mogelijkheden! Bel Anne op +31 (0)6 27 033 882 of stuur een e-mail.